Cemal, Johan en Noah leggen vandaag drie vrouwelijke mede bewoners in de watten

Cemal, Johan en Noah leggen vandaag drie vrouwelijke mede bewoners in de watten

Johan laat de zoemer loeien. Langzaam verzamelen de bewoners zich in de woonkamer. Cemal, Johan en Noah lopen met een ontbloot bovenlichaam rond. Als iedereen aanwezig is, begint Cemal zijn verhaal. In het kader van 19 oktober, wanneer de Ladies Night is, gaan we vandaag drie vrouwen verwennen. Beau, Demi en Fay zijn uitgekozen door de mannen. Jullie hebben vandaag drie knappe was mannen gaat Cemal verder met een glimlach. De mannen hebben besloten vandaag de vrouwen in de watten te leggen. Ze zullen hun was doen, hun slaapkamers schoonmaken en het beddengoed verschonen. Dit allemaal  ter “promotie” van Ladies Night.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *