Romy gaat Cemal zijn was niet meer doen

Romy gaat Cemal zijn was niet meer doen

Om het evenement Ladies Night te promoten doen organisatoren Cemal, Johan en Noah de was en maken ze de slaapkamers schoon van Demi, Fay en Beau. Dit doen ze met ontbloot bovenlijf. Opvallende afwezige bij het drietal vrouwen is  Romy. Zij mag haar was zelf doen en daar is zij totaal niet blij mee. In gesprek met Bas uit Romy haar frustraties. Ik vind dit echt niet normaal, hoor. Mijn vriend is de hele zondag weg zegt ze. Bas besluit op zijn beurt om wat olie op het vuur te gooien. Nu moet jij je eigen was doen, terwijl jij altijd de was voor Cemal doet voegt hij eraan toe. Romy vindt het een belachelijke actie van Cemal. Ik heb aan hem gevraagd of hij ook de caravan, wil schoonmaken. Maar dat zat er niet in. Bas roept op tot een was boycot. En stelt voor dat Romy net zolang Cemal zijn was niet moet doen, totdat hij Romy haar vieze kleren een keer onder handen neemt. Ik vind dat een heel goed idee roept ze. Bij deze doe ik zijn was niet meer. Ik haal het ook meteen uit de wasmand en schrijf een briefje dat hij het voortaan zelf maar doet gaat ze verder. Demonstratief zet Romy Cemal zijn vuile was op de eettafel. Dat zal hem leren…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *