Jacco vindt mede bewoonster Linda een monster

Jacco vindt mede bewoonster Linda een monster

Jacco wilde graag met het zakgeld van René een pakje shag halen, waar René ook mee in had gestemd. Dat moet geen probleem opleveren dacht hij, maar dat had Jacco mis. Nadat hij zijn wens aan Linda die verantwoordelijk is over het bestellen van de boodschappen bekendmaakte kreeg hij een onverwachte reactie. Linda reageerde met een volgens Jacco veelzeggende nou… En denkt daardoor dat hij nu wel naar zijn sigaretjes kan fluiten. Ik vind Linda een monster zegt Jacco wat later tegen Demi, Fay en René. Zij horen de klaagzang vanachter de computers aan. Volgens Demi en Fay is Jacco nu wel heel hard voor Linda. Ik weet niet wat het is gaat Jacco verder. Moet je kijken wat Linda zelf allemaal eet. Ze is gewoon een monster voegt hij eraan toe. Zal vanavond de bom nog verder barsten of blijft het hierbij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *