Cemal, Johan en René zijn klaar met het gezeik in Utopia

Cemal, Johan en René zijn klaar met het gezeik in Utopia

Cemal, Johan en René zijn klaar met het geklaag en gezeur in Utopia. De drie mannen besluiten daar afgelopen avond eens goed over te praten. Johan, René en Cemal zijn het erover eens dat het misgunnen nooit uit Utopia zal verdwijnen. Al merken ze wel op dat vooral de vrouwen hier schuldig aan zijn.  Linda en Madilia zijn zulke die hard klagers. Ze klagen echt over alles. De financiën gaan niet goed, dit gaat niet goed, dat niet goed. Ik werd er helemaal leip van, zat mezelf echt op te vreten van woede laat Cemal aan zijn mede bewoners weten. Johan en René herkennen het wel. Het is zeiken om te zeiken aldus René. Alle bewoners moeten gewoon lekker op zichzelf letten voegt hij eraan toe. Om alle zeikers goed terug te pakken besluiten Cemal en Johan daarom te gaan zeuren omdat het avondeten nog niet op tafel staat. Zo komt er natuurlijk nooit een einde aan het geklaag, gezeik en gezeur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *