De bewoners besteden zondag avond op de dansvloer

De bewoners besteden zondag avond op de dansvloer

Naast het gesprek over gezeik in Utopia gebeurde er afgelopen avond ook nog iets gezelligs in Utopia. Zo stond er weer een dansles op het programma…

Dansleraar Djeyan is samen met een dans vriend naar Utopia gekomen om de bewoners de nodige salsa pasjes en technieken aan te leren. Aandachtig luisteren alle bewoners naar wat de salsaleraar te vertellen heeft. Iedereen begint daarna individueel en probeert zo goed mogelijk na te bootsen wat Djeyan laat zien. Dat gaat bij de één wat makkelijker dan bij de ander maar iedereen doet enthousiast mee. Wat later zoeken de bewoners hun danspartner op en kan het echte dansen beginnen. Regelmatig wordt er gerouleerd en krijgen de dansers een ander gezicht voor zich. De bewoners lijken vorderingen te boeken, het gaat steeds beter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *