Billy is ervan overtuigt dat ze de salsawedstrijd gaat winnen

Billy is ervan overtuigt dat ze de salsawedstrijd gaat winnen

Wat gebeurde er afgelopen avond na de dansles nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners doen even rustig aan na een intensieve salsa les. Zo praten Johan en Billy na over de les. Ik ga winnen, ik voel het zegt Billy over de aankomende salsawedstrijd. Johan helpt het haar hopen, maar wil haar toch geen uitstekende danseres noemen. Billy vraagt vervolgens of Madilia goed kan dansen, Johan heeft zijn aandacht tijdens de les vooral verdeeld tussen Billy en Madilia. Ze heeft er aanleg voor maar ook zij danst nog niet perfect laat Johan weten. Verder besloot René op tijd naar zijn kamer te gaan. Hij tokkelde nog wat op zijn gitaar. De rest van de groep hangt wat rond, doet zijn of haar eigen ding en sommigen besloten lekker op tijd naar bed te gaan. Tijd voor een nieuwe week. Wat zal er allemaal gebeuren in de mini samenleving van Utopia? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *