Alle bewoners uit Utopia doen een wens met wensbootjes

Alle bewoners uit Utopia doen een wens met wensbootjes

Afgelopen avond hadden de bewoners een bijzondere avond. Elke bewoner heeft natuurlijk eigen doelen, wensen maar ook dromen. Daarom lopen de bewoners als het donker is richting het water bij vogel village. Iedere bewoners houdt een bijzonder wensbootje vast. Een huisje voor Beau en ogen laten laseren voor de twins roept Noah onderweg naar de plek waar het moet gaan gebeuren. Eenmaal aangekomen bij het water worden de donkere wensbootjes, die eruitzien als schattige lampionnen, voorzien van een klein vlammetje. Dan vertelt iedere bewoner iets over zijn of haar wens. De andere bewoners luisteren aandachtig. Als iedereen aan de beurt is geweest is het tijd om de bootjes het water op te laten. Voorzichtig laten de bewoners de bootjes drijven met een prachtig resultaat, een verlichte vijver vol wensen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *