Jacco, Johan en Billy hebben het plan om in de nacht hun mede bewoners bang te maken

Jacco, Johan en Billy hebben het plan om in de nacht hun mede bewoners bang te maken

Afgelopen avond zijn Jacco en Johan met iets geheimzinnigs bezig. De twee zijn van plan om de groep de stuipen op het lijf te jagen in de nacht. Dit willen ze doen door midden in de nacht enge geluiden op de speakers af te spelen. Daarom verstoppen ze in de bosjes speakers, dit allemaal zonder dat de andere bewoners het doorhebben. Dit wordt één groot spookbos merkt Jacco lachend op. Als de bewoners allemaal richting hun bed gaan, bereiden Johan en Jacco hun plan verder voor. Ook Billy wordt bij de grap betrokken en Johan legt haar uit wat er allemaal gaat gebeuren. Daarna is het afwachten totdat de bewoners in slaap vallen… Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *