René ontdekt dat er gaten in de offertes en bestelling van de winkel van de tweeling vallen

René ontdekt dat er gaten in de offertes en bestelling van de winkel van de tweeling vallen

Terwijl Billy, Jacco en Johan in het cordwood de reactie van de tweelinf en Chipp op de prank afwachten waar we zo op terug komen, komt René langs. Ik moet even m’n ei kwijt begint hij. Voorzichtig meldt hij dat er gaten in de offertes en bestelling van de winkel van Demi en Fay vallen. Voor Billy komt dit niet als een verrassing en ze laat aan René weten dat de twee de kleding die ze inkopen zelf dragen, ter promotie. René vraagt zich af waarom Billy dit niet eerder heeft verteld en laat weten dat dit nooit van de zakgeld van de tweeling is afgeschreven. Zuchtend legt Billy uit dat ze niet langer meer de boeman wil zijn. Hier heeft René alle begrip voor maar aangezien hij door Chipp en tweeling wordt aangekeken op hoe hij de financiën hanteert, vindt hij het oneerlijk dat de zaken zo lopen. Billy stelt voor om stiekem op te schrijven wat Demi en Fay allemaal aanhebben van de winkel. Vervolgens kunnen ze met dit lijstje de twee confronteren. Hebben ze het niet betaald, dan is het klaar benadadrukt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:52

    Dat met kleren dragen gebeurde ook al bij Jessie.
    En doet Billy dat ook niet dan.
    Je ziet iedereen in kleren lopen ook Cemal en al die andere bewoner als ze geen kleren meer hebben grijpen ze uit de voorraad die er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *