De grap met enge geluiden is mislukt

De grap met enge geluiden is mislukt

We schreven er al over, een aantal bewoners wilde vannacht een grap uithalen. Maar dat liep niet zo als verwacht…

Na lang gewacht te hebben, is het dan eindelijk tijd voor de grap van Jacco, Billy en Johan.  Ze hebben het vooral op de Demi, Fay en Chipp gemunt en geduldig wachten ze af wat voor reactie ze van het drietal terugkrijgen. Dit kan niet lang meer duren, die wordt straks gek lacht Jacco doelend op Demi, die zich al een keer eerder rot is geschrokken door een grap. Ook deze avond ligt Demi alleen in haar bed, terwijl Fay bij Chipp in de Diva Villa ligt.

Het verschil is dat dit keer de grappenmakers geen reactie krijgen, het lijkt erop dat Demi, Fay en Chipp dwars door de enge geluiden heen slapen. Wie ondertussen wel iets door lijken te hebben zijn Beau, Madilia en Linda. Als Beau en Madilia richting het cordwood sluipen, horen ze dat de mannen en Billy bezig zijn met enge geluiden. De vrouwen zijn het erover eens dat de grap voor hen bedoeld is en lachend verstoppen ze zich in de wc, zodat Jacco en Johan ze niet kunnen vinden. Jacco, Billy en Johan geven na drie pogingen de grap op, het lijkt er niet op dat de Demi, Fay en Chipp ervan gaan schrikken. De grap is mislukt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *