René vertelt José over de vreemde boekhouding van de tweeling

Na de ontdekking die René vannacht gedaan heeft rondom de vreemde boekhouding van de tweeling. Besluit René aan José uit te leggen wat er allemaal aan de hand is. Hoewel hij met Billy heeft afgesproken om geheim te houden, kan hij het toch niet laten. Met behulp van zijn bijgehouden documenten, laat hij aan José zien waar Demi en Fay schuldig aan zijn. José luistert aandachtig en begrijpt dat dit René zo dwars zit. Ik ga het uitzoeken dit weekend zegt René stellig. We komen er dus vast en zeker op terug. Wie weet kunnen we dan ook een bedrag noemen wat de tweeling terug moet betalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:31

  Ze zijn bang dat ze op de bank komen te zitten.
  Des te meer geld ze denken verdiend te hebben , hoeven ze niet op de bank denken ze.
  En hij moet niet wachten maar meteen doen.
  Niet elke keer achteraf praten.
  En als hij geen boekhouding meer doet hoe weet hij dit dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *