Noah is boos omdat er wordt gesproken over de verkoop van zijn boot

Noah is boos omdat er wordt gesproken over de verkoop van zijn boot

Een paar dagen geleden heeft Jacco een mailtje ontvangen met daarin de boodschap dat iemand interesse heeft om de boot van Noah over te kopen. Vandaag is het weer Jacco die achter de computer zit als er een nieuwe mail binnenkomt over de boot. Het blijkt dat Bas heeft gemaild met de eigenaar van de boot, die nu een antwoord heeft gestuurd. Jacco roept Noah bij zich en vertelt wat voor mail hij heeft gehad. De eigenaar van de boot mailt dat de bewoners de boot wat hem betreft mogen  overkopen voor een aannemelijk bod. Dan staat de boot dus eigenlijk wel te koop merkt Jacco op doelend op het feit dat iemand anders de boot dus ook zou kunnen kopen. Dit schiet bij Noah compleet in het verkeerde keelgat. Hij is niet te koop benadrukt hij boos. En vindt het niet kunnen dat Bas zich er mee heeft bemoeid en is absoluut niet blij met deze actie. Jacco, Johan en José, die ook bij de computers staan, begrijpen zijn frustratie. José raadt Noah aan met Bas te gaan praten. Wat Noah betreft gaat hij dat zeker doen. Ik zet zijn caravan toch ook niet te koop? sluit hij kwaad het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:34

    Bas is heel raar bezig , tijd dat hij er uit gaat.
    En de boot is niet van Bas dus waar bemoeid hij zich mee.
    De koper krijgt dit ook mee via de uitzending of weet ik hoe anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *