De groep is nog niet ingelicht over wie de boekhouding binnen Utopia gaat doen

De groep is nog niet ingelicht over wie de boekhouding binnen Utopia gaat doen

Gisteren werd eindelijk duidelijk wie voortaan de boekhouding binnen Utopia gaat doen. Maar dit vertelde hij niet aan de hele groep en dus is er binnen de mini samenleving nog niet veel duidelijk. Billy en Romy begrijpen niet waarom ze maar niets horen over de uiteindelijke beslissing en dat de groep niet bij elkaar is geroepen na het gesprek van gisteren. Billy besluit dat dit vanmiddag maar moet gebeuren en hier is Romy het helemaal mee eens. De twee zullen dus in de middag op de toeter drukken om meer transparantie te krijgen. Want ik vind het echt heel raar eindigt Billy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *