Noah is woest door een opmerking van Johan

Noah is woest door een opmerking van Johan

Omdat het evenement Ladies night steeds dichterbij komt oefenen Johan, Cemal, René en Noah elke dag  op de danspasjes voor hun optreden. Noah die niet veel ervaring heeft met dansen, heeft moeite met de nieuwste dans die ze moeten instuderen. Tijdens het oefenen heeft Johan een opmerking gemaakt, die hem kwaad heeft gemaakt. Noah is weggestormd naar de gedachtenkamer, waar Fay even later bij hem komt zitten. Hij legt zijn mede bewoner uit wat er zojuist is gebeurd. Johan zei tegen me als het niet lukt dan stop je er toch lekker mee. Ik ben zo woest nu. Ik ben er echt klaar mee gaat hij boos verder. Fay probeert hem te kalmeren en zegt hem dat Johan het vast niet zo bedoelde. Maar Noah weet op zijn beurt zeker dat het een gemene opmerking was. Hij was bloedserieus hoor benadrukt hij. De twee praten nog even verder maar het lukt Fay niet om Noah helemaal rustig te krijgen. Probeer het tegendeel te bewijzen Noah, je kunt het echt wel praat ze op hem in. Maar Noah heeft helemaal geen zin meer om te dansen vandaag. Ik ga het niet meer doen moppert hij terwijl hij de gedachtenkamer uitloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:42

    Hert wordt tijd dat ze eens allemaal tegen Johan zeggen dat niet alle dingen die hij zegt leuk zijn soms wel heel kwetsbaar is voor sommige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *