Bas vertelt aan Billy dat hij geen relatie meer met Beau heeft

Bas vertelt aan Billy dat hij geen relatie meer met Beau heeft

Bas roept Billy bij zich omdat hij haar wat wil vertellen. De twee nemen plaats aan een tafel bij de bistro en Bas valt gelijk met de deur in huis. Beau en ik hebben er een eind aan gemaakt begint hij. En legt uit dat hij op dit moment geen relatie wil en dat hij daarom deze keuze heeft gemaakt. Billy antwoordt dat ze denkt dat het een verstandige keuze is. Als je weet dat het nooit een echte relatie zal worden is het wel beter vervolgd ze. Vind je het lastig vraagt ze door. Bas antwoordt dat hij weet dat dit de beste keuze is maar dat het natuurlijk wel lastig blijft.  Je blijft hier toch naar elkaar toetrekken. Maar de beste keuze is niet altijd de makkelijkste legt hij verder uit. Ik ben trots op je dat je het zo doet reageert Billy. Het is een verstandige en respectvolle keuze en dat siert je benadrukt ze. De twee praten nog even verder over de relatiebreuk en Billy voorziet Bas van wat advues. Nadat ze hem nogmaals heeft verteld dat ze trots op hem is en dat hij een goede keuze heeft gemaakt, komt het gesprek ten einde en gaan de twee elk hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *