Johan begrijpt niets van Noah zijn houding

Johan begrijpt niets van Noah zijn houding

Buiten praten Beau, Billy, Cemal, Johan en José over de eerdere ruzie tussen Noah en Johan tijdens de dansles. Niet alleen Noah is woest, ook Johan heeft de nodige irritaties. Ik kan het toch ook niet, daarom is de danslerares hier zegt hij ietwat boos tegen zijn mede bewoners. Het feit dat Noah wegloopt, heeft volgens Johan al helemaal geen zin. Hier moet Cemal hem wel gelijk in geven, maar hij drukt Johan op het hart dat je sommige mensen op een andere manier moet motiveren. Als José hoort wat Johan tijdens de dansles tegen Noah heeft gezegd, moet ze eerlijk toegeven dat het ook niet een nette actie was. Het is niet nodig om dat te zeggen voegt ze er op een rustige toon aan toe. Hoewel Johan dit weet, vindt hij het toch vervelend dat Noah tijdens de dansles stennis liep te maken, terwijl ze al zo weinig tijd hebben om de dans te leren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *