René en Billy confronteren de tweeling dat ze kleding uit hun eigen winkel niet betalen

René en Billy confronteren de tweeling dat ze kleding uit hun eigen winkel niet betalen

Vannacht ging René het gesprek aan met Billy omdat hij het idee had dat Demi en Fay kleding dragen van de winkel zonder deze aan te geven of te betalen. Billy en René besluiten de twee te confronteren. Er wordt kleding gedragen die ingekocht is voor de winkel begint Billy. En dit vindt de groep raar voegt ze eraan toe. Demi en Fay vertellen dat zij een tijd geleden met René de afspraak hebben gemaakt dat de ze kleding uit de winkel mogen dragen ter promotie. Hier wist Billy echter niets vanaf. Demi zegt dat zij alles kan aantonen van wat zij aan promotiekleding dragen en wat zij gekocht hebben. Ik heb alles gespecificeerd benadrukt Demi. Ik kan het je direct laten zien voegt ze eraan toe. René vertelt op zijn beurt dat hij niets af weet van wat de zij aan het doen zijn. Dit omdat de omzetcijfers niet overeenkomen met de bedragen die ingekocht worden. Haal alles dan maar van mijn zakgeld af antwoordt Demi geïrriteerd. Fay kan de verwijten niet meer aan en besluit weg te lopen van het gesprek. Billy maakt ondertussen duidelijk het niet eens te zijn met de afspraak die René heeft gemaakt met de tweeling over het dragen van promotiekleding. Als het aan haar ligt wordt deze afspraak afgeschaft. Dat moet van het zakgeld benadrukt Billy. Zo ontstaan er ook geen scheve blikken. Na het gesprek vertelt Billy aan de rest van de groep waar het gesprek van zojuist over ging. Wij zien de tweeling continu met nieuwe kleding lopen zonder dat de groep weet waar het vandaan komt. Nu worden er verkeerde dingen gespeculeerd terwijl ze alles gewoon aan kunnen tonen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:10

  Helaas, ik geloof direct dat Billy zo is, dit is niet voor geschreven.
  Billy droeg zelf ook haar spullen uit haar eigen voorraad, jasjes, jeans.
  Ze is gewoon jaloers tot en met.

 2. Sammy at 01:43

  Wat een zielig mens is die Billy toch. Zou ze zelf vinden dat ze een leuk leven heeft en een leuk mens is? Wat zij zegt en doet moet wel allemaal gescript zijn, je kan gewoon niet zo’n naar mens zijn in mijn optiek.

 3. anneke at 22:28

  Volgens mij deed iedereen dat .
  Ook Jessie deed dat.
  Maar ik begrijp ook niet dat er mensen dan daar nog spullen gekocht worden
  Vooral na war Cemal te horen kreeg met een shirt die niet goed was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *