Fay is woest na de confrontatie met Billy en René

Fay is woest na de confrontatie met Billy en René

Nadat Fay boos is weggelopen van het gesprek met René en Billy, doet ze haar beklag bij Chipp. Als eerste legt ze de situatie uit aan hem. Fay voelt zich erg beledigd door René. Dit omdat hij bij Billy heeft aangeklopt om te vertellen dat zij niet betalen voor hun kleding. Ik snap die man niet hoor roept ze boos uit. Hij doet alsof zijn neus bloedt voegt ze eraan toe. Volgens Fay heeft René zelf gezegd dat ze kleding niet van hun zakgeld hoeven te betalen. Het feit dat hij eerst naar Billy is gegaan, in plaats van naar ons, stuit mij tegen de borst legt ze verder uit. En hij probeerde ook nog mij de mond te snoeren gaat ze verder. Wie denkt hij wel niet dat hij is? zegt ze boos. Al snel komt Demi ook aanlopen en vertelt dat ze alles netjes bijhoud. Als er ook maar twee zijn die transparant zijn en alles zo goed mogelijk hebben gespecificeerd, dan zijn wij het wel zegt ze fel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:24

    Ik vraag me af wie zij wel denken dat ze zijn.Mensen als je zondag naar de markt gaat mag je om korting vragen want het is tweedehandse kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *