Demi en Fay vinden dat er heisa gemaakt wordt om niets

Demi en Fay vinden dat er heisa gemaakt wordt om niets

Demi en Fay kunnen niet geloven dat René en Billy net het gesprek met hen aan zijn gegaan. Ik kan er echt bijna alleen maar om lachen, ik was net gewoon boos van domheid. Omdat hij zelf de fout maakt door ons de kleding toe te zeggen, maar het vervolgens niet verwerkt in de financiën zegt Fay geërgerd. Ik vind dat René echt niet op de financiën kan blijven. Hij maakt te veel fouten. Ik vind hem verder lief en aardig maar hij is gewoon niet geschikt voor de financiën. Ook vinden de twee het een lachertje dat Billy erbij kwam zitten. Wij zijn wel degene die het meeste omzet draaien volgens Fay. Demi knikt heftig ja. En laat weten dat er zelf door Billy is toegegeven dat er voorheen ook kleding van de winkel werd aangetrokken door de bewoners. Maar toen zij ze er niets van omdat ze er ook beter van werd en nu verkopen wij beter en moet Bil wel ineens alles weten voegt Demi er boos aan toe. De vrouwen vinden dat zij zichzelf gewoon in de spiegel aan kunnen kijken en dat er heisa wordt gemaakt om niets.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:20

    Lekker hoor als je kleding koopt dat het eerst door de tweeling is gedragen waar zijn ze mee besig.Toen ik het een paar weken geleden aangaf dat ik Billt steeds met andere kleding zag lopen ,werd ik gewist ze denken dat we het niet door ebben afwachten of het erop komt te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *