Hoe voelt Beau zich na de relatiebreuk met Bas?

Hoe voelt Beau zich na de relatiebreuk met Bas?

Beau en Bas hebben geen relatie meer. Bas maakte dit vanmorgen bekend aan Billy. Billy besluit uiteindleijk om ook eens met Beau te praten. Want hoe gaat het nu met haar?

Beau laat weten dat het goed gaat. Ik moet alleen voor mezelf een aantal dingen op een rijtje zetten, of dat nou met of zonder Bas is voegt ze eraan toe. En benadrukt dat ze in harmonie uit elkaar zijn gegaan en dat ze nog steeds prima met Bas door één deur kan. Ik kies voor mijzelf benadrukt ze. Billy denkt op haar beurt dat Beau hier als persoon alleen maar sterker van wordt. Een relatie moet volgens haar geen belemmering worden. Verder praat Beau heel open en rationeel over haar relatiebreauk maar op een gegeven moment kan ze de tranen niet meer bedwingen. Op het moment is het pijnlijk maar uiteindelijk moet het me veel opleveren snikt ze. Billy geeft Beau een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *