De bewoners uit Utopia hadden een borrel met de standhouders

De bewoners uit Utopia hadden een borrel met de standhouders

De Utopia Summer Fair staat voor de deur en het is dus zaak om de puntjes nog even op de i te zetten. De standhouders kwamen afgelopen avond even op bezoek voor een vergadering en werden met open armen ontvangen. Samen met de bewoners namen ze in een grote kring plaats in de loods. Binnen de standhouders zijn een aantal nieuwkomers en er wordt dan ook uitgebreid kennisgemaakt. De gehele groep lacht en kletst volop maar er moeten natuurlijk ook zakelijke gesprekken gevoerd worden. Iedereen lijkt zin te hebben in de Utopia markt en ze willen er een mooie dag van maken. Laten we hopen dat het ook echt een goede dag wordt zondag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *