Gaat Bas een schoonheidssalon beginnen om Madilia te stangen?!

Gaat Bas een schoonheidssalon beginnen om Madilia te stangen?!

Gisteren weigerde Madilia een gezichtsbehandeling te geven aan Bas. Voor Bas was dit afgelopen avond reden genoeg om even het bloed onder Madilia’s nagels vandaan te halen. Nadat Bas in de middag al de nodige speldenprikjes uitdeelde, gaat hij daar nadat de standhouders vertrokken zijn rustig mee door. Oh daar gaan we weer roept Madilia wanneer ze Bas in haar zicht heeft. We gaan een doorstart maken met de salon. We halen je van de loonlijst af en het gaat helemaal goed komen met de salon reageert Bas op een plagerige toon. Op een plagerige toon antwoordt Madilia dat ze helemaal klaar met hem is. Je moet mij respecteren en me in m’n waarde laten voegt ze eraan toe. Bas is niet van plan aan Madilia haar wens te voldoen. Dan hoop ik dat jij respecteert dat ik met je ga concurreren. Mijn schoonheidssalon is iedere dag open en mensen krijgen een vierhandige behandeling gaat hij verder. Met een grijns van oor tot oor blijft Bas volhouden dat zijn salon er gaat komen. Zal hij dat echt doen?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *