Bas en Beau hebben het ondanks hun relatiebreuk nog gezellig met elkaar

Bas en Beau hebben het ondanks hun relatiebreuk nog gezellig met elkaar

Na de standhouders borrel van afgelopen avond zijn de bewoners moe. De meeste gaan gezellig op de bank liggen en praten wat. Chipp heeft Fay vandaag erg gemist en plaagt haar een beetje. Fay vindt het op haar beurt helemaal niet erg en doet gezellig mee. Ondanks het feit dat de relatie van Bas en Beau verbroken is lagen de twee knus naast elkaar op de bank. Ook zij praten gezellig met elkaar. Het was  blijkbaar een vermoeiende dag want de bewoners zijn vroeg naar bed gegaan en veel meer kunnen we er nie over melden. Het was een rustig vredig avondje in Utopia dus! Wat zal de nieuwe dag nog meer brengen? We komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *