Billy en Romy vinden de tweeling kinderachtig

Billy en Romy vinden de tweeling kinderachtig

Een nieuwe dag is alweer even aan de gang. De ochtend is alweer voorbij. Tijd om over nieuw Utopia nieuws te schrijven.

Romy en Billy bespreken de hele situatie met Demi, Fay en Chipp. Ze zijn het niet eens met de manier waarop er kleding door de tweeling wordt aangeschaft. Ze dragen deze zelf, ter promotie van de winkel en daar zijn Billy en Romy fel op tegen. Billy heeft gisteren dan ook met Demi en Fay gesproken en die begrepen haar punt niet echt. Wil jij ook kleding? vroegen zij toen, omdat Demi en Fay dachten dat Billy misschien jaloers was. Dit zit Billy dwars en ze lucht haar hart bij haar Romy. Schat, ik ben 35 als ik iets wil krijg ik het echt wel zegt ze. Ja, dit is wel echt scheef reageert Romy. De twee zijn het er verder over eens dat de tweeling nog erg jong zijn en daardoor ook op een kinderachtige manier reageren. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 13:35

    Nou dat Billy de tweeling kinderachtig zijn mede omdat zij nog zo jong zijn, mag ze met haar 35 jaar wel eens in de spiegel kijken hoe kinderachtig ze zelf is.
    Iedereen zit maar te vitten op de tweeling zijn gewoon leuke meiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *