Het centraal van 22 september

Het centraal van 22 september

De bewoners zijn alweer centraal geweest om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug.

Als allereerste worden de financiën besproken. René geeft op 1 oktober het stokje over. Linda, José en Noah nemen samen zijn taken over en ieder heeft zijn eigen onderwerp. René vindt het een mooi team en geeft aan dat hij in het begin de groep blijft ondersteunen, om Noah alles nog te leren. Billy is trots op Noah en vindt het goed dat hij openstaat voor nieuwe dingen. De financiën zijn op orde, de bewoners staan nog steeds in de plus.

Na het gesprek over de financiën, begint Fay over de situatie met hun kleding en de winkel. Ik wil even transparant zijn, er zijn geen geheimen benadrukt ze. En vertelt over de discussie die zij heeft gehad met René en Billy en legt uit dat alles op orde is. Volgens Fay wordt de kleding door henzelf gedragen ter promotie en daardoor duurt het even voor er winst terugkomt. Billy is het hier niet mee eens en wijst de twee op de afspraken die er over het zakgeld zijn gemaakt. Er ontstaat weer een discussie en ook andere bewoners mengen zich erin. Voor niemand is het echt duidelijk wat er wel of niet mag en uiteindelijk wordt er gestemd over promotiemateriaal. Er wordt afgesproken dat alleen de personen die de producten verkopen, promotiemateriaal mogen gebruiken en dat dit moet worden ingekocht met mate.

Daarna zijn de evenementen aan de beurt. Beau vertelt de groep over de Utopia Summer Fair van aankomende zondag. De planning en taken van iedere bewoner wordt besproken. Hierna is Cemal aan het woord en bespreekt met de groep de Ladies Night van 19 oktober. De mannen hebbben er enorm zin in. De sfeer in de groep is niet heel prettig door de eerdere discussie en Romy heeft hier last van. Wat een ongemakkelijke sfeer zeg, jongens, niet normaal laat ze weten. De groep gaat daarna door met het centraal. Noah en Jacco geven informatie over de verkoop van hun bloembollen en de mooie bloemen die hieruit komen. Stel je voor dat Noah zijn eigen bloemenprogramma krijgt op tv lacht de groep. Nadat Billy zegt dat het centraal is gesloten, spreken de Demi en Fay Linda nog even aan. Nu ben je het ineens niet meer met ons eens zeghen ze, terwijl Linda hun eerst heeft gesteund. Er wordt nog even verder gepraat over het gedoe rondom het promotiemateriaal. En daarna eindigt het centraal echt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *