Er ontstaat flink wat onrust na het centraal

Er ontstaat flink wat onrust na het centraal

Tijdens het centraal van vandaag is er een discussie ontstaan tussen de Demi, Fay en Billy. Het gaat nog steeds om het promoten van de kleding van de tweeling. Een aantal bewoners vindt het onzin doordat de kleding voor eigen gebruik dient en niet zozeer de verkoop stimuleert, terwijl de rest vindt dat dit juist moet kunnen. In de discussie was het voor de groep lastig om tot een conclusie te komen. Uiteindelijk heeft Bas een knoop doorgehakt en die zei dat promotiemateriaal enkel gedragen mag worden door degene die het verkoopt. En, het moet met mate worden ingekocht. Meer is er niet afgesproken en het wordt langzaam duidelijk dat dit voor verwarring zorgt.

Zodra het centraal wordt afgesloten, vormen er dan ook twee groepen. Billy, Romy, Noah en nog een aantal bewoners komen buiten samen en gaan door over het onderwerp. Zij vinden allemaal dat het onzin is en dat Demi en Fay het op een verkeerde manier aanpakken. Romy vond het toch een sterk centraal omdat iedereen voor zijn mening opkwam. Ik ben alleen helemaal klaar met dat stemmen. Binnen gaan Demi, Fay met Linda en Beau in discussie, doordat Linda de tweeling eerst heeft gesteund en zich tijdens centraal ineens tegen hen keerde. Beau is het eens met Demi en Fay en vindt dat er nog steeds geen duidelijkheid is. Het is overduidelijk dat het nog niet is uitgesproken en dat de hele situatie invloed heeft op de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 13:39

    Is het altijd al geweest. Billy liep ook in haar spetterbroeken en ze hadden allemaal t shirts met opschriften. Het blijven egotrippers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *