Billy oppert een oplossing voor het kleding gedoe van Demi en Fay

Billy oppert een oplossing voor het kleding gedoe van Demi en Fay

Billy is opzoek naar een oplossing voor de kleding die gedragen wordt ter promotie van de winkel. Ze is het met de twee eens dat promotie voor de winkel een goed idee is, maar ze wil wel weten wanneer de kleding die gedragen wordt bedoeld is als promotie. Daarom wil ze een idee opperen in de groep maar doet dat niet zonder eerst haar idee met de overige bewoners te bespreken. Ze stelt voor een rooster te maken waarbij iedere bewoner elke week een ander kledingstuk draagt ter promotie van de winkel. Stel dat Madilia als eerst een hele week een kledingstuk draagt, dan gaat dat af van het zakgeld van de Demi en Fay omdat het niet om de kleding gaat maar om de promotie. Op deze manier wil Billy Demi en Fay testen. Is het dragen van kleding uit de winkel echt gericht is op de promotie? Maar als Madilia het een week aan heeft gehad mag zij het daarna dan houden vraagt Noah aan Billy. Ja antwoordt Billy maar het gaat wel van hun zakgeld benadrukt ze daarna. Het is toch een investering? Het is toch promotie? Dan maakt het ook niet uit wie het draagt vervolgd ze. Noah denkt op zijn beurt dat de tweeling het idee van Billy niet leuk gaan vinden. Nee, maar als zij dat niet leuk vinden, dan mogen zij dat ook niet sluit Billy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. annelies at 16:10

  is het niet zo dat de tweeling denken dat zij alles mogen, als zij elke keer nieuwe kleiding dragen ter promotie waarom mogen de anderen het dan niet, dit is belangenverstrengeling zij worden er alleen maar beter van en zij kunnen aantrekken wat zij willen en het kost hun niks

 2. eurosteen at 16:04

  Laat ze maar eerst eens contact op nemen met de belastingdienst of een fiscalist.

  Over de inkoop van kleding die de dames dragen behoort btw af te worden gedragen. 1d op het formulier = privé gebruik.

  Kleding is alleen promotiemateriaal indien het logo van het bedrijf op de kleding vermeld staat,
  anders zijn het gewoon inkopen en inderdaad als het al gedragen is dan is het tweede hands. Niemand wil toch gedragen nieuwe kleding die nog stinkt naar zweet van wie het gedragen heeft. Laat staan dat er vlekken of andere minpunten aan de ‘nieuwe kleding’ zijn gekomen.

  Het is geen afgunst van Billy, maar zonder dat zij het weet komt zij in de buurt van de fiscale regels.

 3. eurosteen at 15:36

  Laat ze maar eerst een contact op nemen met de belastingdienst of een fiscalist.

  Over de inkoop van kleding die de dames dragen behoort btw af te worden gedragen. 1d op het formulier = privé gebruik.
  Kleding is alleen promotiemateriaal indien het logo van de het bedrijf op de kleding vermeld staat, anders zijn het gewoon inkopen en inderdaad als het al gedragen is dan is het tweede hands. Niemand wil toch gedragen nieuwe kleding die nog stinkt na de zweet van wie het gedragen heeft. Laat staan dat er vlekken of andere minpunten aan de ‘nieuwe kleding’ zijn gekomen.

  Het is geen afgunst van Billy, maar zonder dat zij het weet komt zij in de buurt van de fiscale regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *