Billy vindt Demi en Fay kinderachtig

Billy vindt Demi en Fay kinderachtig

Nadat Billy haar rooster-idee met de tweeling heeft gedeeld aan de groep besluiten de zusjes gelijk werk te maken van Billy haar plan. Wanneer ze Beau voorbij zien lopen vragen ze haar, zodat Billy het kan horen of ze een spijkerjasje aan wil. Wil je dan een zwarte of een blauwe vraagt Demi sarcastisch. Billy die even verderop staat, hoort hoe de tweeling reageert en dat zint haar helemaal niet. Dit is echt super kinderachtig hoe jullie reageren roept ze dan ook richting de winkel. Dan ben je 21 hoor, zo kinderachtig. Ik ben er helemaal klaar mee. Serieus. Stelletje kleuters. En dat noemt zich ondernemers roept ze terwijl ze naar buiten loopt. Demi vindt dat Billy geen punt heeft. Dat is gewoon mijn sarcasme, leer er maar mee leven! Wij kunnen toch nooit iets goed doen hier laat ze weten. Ook Fay voelt zich aangevallen. We doen gelijk wat ze zegt en dan zijn we ineens kinderachtig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 21:54

  Inbinden Billy! Waarom denk je dat jij daar nu zoveel te vertellen hebt, een zelfgekozen leider bent??! Wegwezen! Goed dat en als er mensen tegengas geven aan haar, dat heeft ze hard nodig, en Utopia ook!!!

 2. Bert at 16:56

  Ze vergeet dat op voor spraak van Ruud is binnen behaalt du ze mag weleens een beetje
  Gaan inbinden en niet denken dat ze alles voor het zeggen heeft

 3. Mar at 15:22

  Ik weet nog goed toen jessy ook met verfspuit los ging op kleding nou toen waren de rapen gaar bij Billy
  En wat doet ze nu zelf weer bemoeizuchtig jaloers kreng

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *