Demi en Fay zitten te mokken na de discussie met Billy

Demi en Fay zitten te mokken na de discussie met Billy

Nadat de tweeling boos is geworden op Billy om haar idee voor de kledingpromotie, bespreekt Billy de discussie met de overige vrouwelijke bewoners. Billy geeft aan dat ze het jammer vindt dat haar idee niet goed is ontvangen. Ik vond het een leuk idee en ik bedoelde het goed meldt ze hen. De andere dames snappen Billy haar punt. Zij vinden het jammer dat ze niet ook kleding kunnen dragen ter promotie en dat dit alleen zou kunnen als je een winkel of kledinglijn hebt in Utopia. Er wordt nog even verder gesproken over de discussie en de groep komt tot de conclusie dat de actie van Billy de juiste was. Ook de reactie van Demi en Fay komt ter sprake. De tweeling heeft volgens de anderen nogal heftig gereageerd. Ze zitten te mokken vertelt Beau aan de rest. Er wordt nog even nagepraat maar al snel gaat het over iets anders. Het is namelijk tijd om de bloemenwinkel te openen! En daar komen we zo in een nieuw nieuwsbericht op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:23

  Cemal en Jessie liepen toch ook in kleren die ze verkochte.
  En zij loopt toch ook in de broeken en het zelfde als Romy.
  En waarom zelf aan is de website niet genoeg , ik heb het idee dat wat ze dragen door verkopen
  In de uitzending was te zien hoe Cemal een shirt had verstuurd dat kan toch niet.
  Moet meer controle komen.Zag ook dat Chipp een shirt aan het bedrukken was hij kijkt niet naar zijn werk maar hield andere mensen in de gaten .
  Als ze weer eens geld hebben moeten ze kijken voor een grotere die bestaan ook ( heb er zelf mee gewerkt in een wasserij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *