De winkel van Jacco en Noah, Bollen & Bloemen is officieel geopend

De winkel van Jacco en Noah, Bollen & Bloemen is officieel geopend

Jacco en Noah hebben er hard aan gewerkt en het is dan nu ook eindelijk zover. De twee openen vandaag officieel hun winkel Bollen & Bloemen genaamd. Billy verzamelt alle bewoners en Jacco en Noah maken zich ondertussen klaar. Zodra de groep zich heeft rondom de winkel geeft Jacco een speech en mag het officiële lintje doorgeknipt worden. Bollen & Bloemen van Jacco en Noah is dan definitief een feit. Onder luid applaus en gejuich worden de twee heren door de bewoners gefeliciteerd. Hoewel de winkel net geopend is misten de bewoners het gezelschap van Demi en Fay. Beau heeft hen nog gezocht maar het mocht niet baten. Na de ophef om de promotiekleding van hun winkel moesten de twee even stoom afblazen in de gedachtekamer. Zij hebben hierdoor de opening van de winkel gemist en zijn op zijn minst gezegd not amused.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *