Demi en Fay zijn laaiend en voelen zich buitengesloten

Demi en Fay zijn laaiend en voelen zich buitengesloten

Demi en Fay zijn er helemaal klaar mee. Na al het gedoe rondom het promotiemateriaal van hun kledinglijn, hebben ze het idee dat ze niks meer goed kunnen doen in Utopia. En de confrontatie met Billy heeft het er niet beter op gemaakt.  Nu gebeurt het zoals jij het wil en is het weer niet goed liet Demi iets eerder aan Billy weten. Op het moment dat de tweeling een aantal mede bewoners in de woonkamer zien praten over de situatie, is de grens voor hun bereikt. Daag, flikker op dan! Zoek het maar lekker uit, ik ben er helemaal klaar mee snauwt Demi van zich af. Weet je wat dat zijn, Fay? Dat zijn echte bitches raast ze verder uit. De twee trekken zich vervolgens samen terug in de gedachtekamer om een moment alleen te hebben.

Als Demi en Fay dan met z’n tweeën zijn, kunnen ze eindelijk hun ei kwijt. Kinderachtig?! Je bent 35 en je gedraagt je als een kind van 12 wordt er onder andere gezegd. De twee bespreken alle gebeurtenissen met Billy, die vandaag hebben plaatsgevonden. Ze zitten daar gewoon met alle meiden behalve ons, daar te praten. Ze vinden het oneerlijk dat ze er niet bij worden geroepen en voelen zich buitengesloten. Niemand is het op dit moment met hun eens. Als ze niet veel later buiten applaus en gejuich horen, beseffen Demi en Fay dat de bloemenwinkel van Jacco en Noah is geopend zonder dat ze erbij zijn geroepen. Nu voelen ze zich helemaal buitengesloten. Echt heel triest laat Fay weten. Ik voel me echt in m’n rug gestoken voegt ze eraan toe. F*ck die hele tyfuswinkel reageert Demi. De twee hebben het gehad en zijn beledigd omdat zelfs Chipp hun niet even heeft geroepen. Laat ze maar lekker lol hebben zegt Fay tegen haar zusje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *