De tweeling en Chipp noemen Romy en Billy een slang en niet te vertrouwen

De tweeling en Chipp noemen Romy en Billy een slang en niet te vertrouwen

Terwijl Fay en Demi besluiten nog even na te praten over het feit dat ze niet waren uitgenodigd voor de opening van Bollen & Bloemen. De schoonzus van Demi en Fay is jarig en terwijl ze op de schommelbank zitten, maken ze een tekening voor haar. Toch zit de sfeer er niet goed in bij de twee. Het blijft hen dwars zitten dat ze niet bij de opening waren. Fay begrijpt niet wat ze nou verkeerd doen. Als we het kasteel openen is er niemand, als de rest iets opent is iedereen erbij vervolgd ze. Chipp was wel bij de opening van Bollen & Bloemen. Dit is iets wat de tweeling nog erger vindt en terwijl ze dit met elkaar bespreken komt hij aanlopen. De dames negeren Chipp volledig maar hij komt er gewoon bijzitten. Lekker spraakzaam ben je vandaag zegt Demi. Er hangt een gespannen sfeer op het schommelbankje, maar toch kan Fay niet lang boos zijn en is het al snel weer wat gezelliger.

Vervolgens gaat het gesprek over Romy en Billy. Romy, Demi en Fay lijken steeds verder uit elkaar te groeien en van beste vriendinnen lijkt inmiddels geen sprake meer te zijn. Ze doet echt al de hele week raar tegen ons laat Demi weten. Ze is ook echt een slang hoor gaat ze verder. Hier is Chipp het mee eens en vindt dat Romy vaak onzin praat. Zij en Billy zijn echt het allerergst benadrukt hij. Hier geeft Demi Chipp helemaa; gelijk in. En vertelt dat ze steeds meer het gevoel krijgt dat de twee het op haar, Fay en Chipp hebben gemunt. Ze hebben iets tegen ons drie of zo sluit ze het gesprek stellig af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *