Demi en Fay confronteren Romy rondom haar gedrag

Demi en Fay confronteren Romy rondom haar gedrag

Demi en Fay hebben eerder  met Chipp het gedrag van onder andere Romy besproken en als ze even later in de loods zijn, komt er direct een confrontatie met haar. De tweeling heeft het gevoel dat Romy de kant van Billy heeft gekozen en het dus eens is met het kledingrooster. Romy heeft door dat de tweeling zich zo voelt en probeert aan de twee uit te leggen hoe zij erover denkt. Ze zegt dat ze zich graag buiten de discussie wil houden. Maar in de middag heeft ze gevraagd of ze af en toe ook iets van de winkel aan mag, wat bij Demi en Fay totaal in de verkeerde keelgat schoot. Als je zo’n opmerking maakt, dan meng je je in de discussie en dan sta je er duidelijk niet buiten zegt Fay. Romy antwoordt dat het een oprechte vraag was. Demi merkt op haar beurt dat het gesprek de verkeerde kant op gaat en probeert Romy gerust te stellen. Ik wil niet dat dit nu tussen ons komt maar je weet dat iedereen altijd onze kleding aan mag laat ze weten. Het drietal praat nog even verder en al snel kunnen de vrouwen weer samen lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joes at 23:30

  echt niet. werk en heb in diverse kledingzaken gewerkt en als het personeel kleding uit de winkel aan heeft, moet dat toch echt eerst gekocht worden. bij utopia koop je dus tweedehandskleding

 2. Sammy at 12:58

  Ria en Else, kopen jullie wel eens kleding in een winkel? De verkoopsters hebben altijd kleding uit de winkel aan. Als het smerig wordt gaat het naar de stomerij en de volgende dag hangt dit weer in de rekken. Zo dragen ze elke dag wel iets anders uit de winkel.

 3. Else at 12:52

  Romy staat wel degelijk aan de kant van Billy maar ze praat met twee monden!
  En ik zou niets willen kopen wat al eerst door anderen gedragen is. ( ik koop zoiets niets van daar…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *