Chipp probeert Fay wat op te beuren

Chipp probeert Fay wat op te beuren

Dat Fay een rotdag heeft is inmiddels wel duidelijk. Naast de kledingdiscussie en de gemiste opening van de bloemenwinkel, merkte ze vanmiddag op dat Chipp ook nogal afwezig is. Wat ze alleen niet weet, is dat Chipp al vroeg in de middag bezig was met een cadeautje.  Chipp heeft namelijk een rijstkorrelarmband speciaal voor Fay gemaakt. Als alle hectiek rondom de kledingdiscussie een beetje is gezakt, gaat het stelletje een kijkje nemen bij de kuikens. Om Fay te kunnen verrassen heeft Chipp de armband in een lege voerbak gestopt. Terwijl ze naar de kippen kijken, probeert Chipp Fay zover te krijgen om in de voerbak te kijken.  Zullen we ze voeren stelt hij dan ook enthousiast voor. Helaas werkt Fay niet echt mee en ze weigert om de dieren te voeren. Wat ben je ook een stommie reageert Chipp ietwat teleurgesteld. Met een sip gezicht pakt hij de voerbak en pakt hij het armbandje eruit. Zodra Fay het sieraad ziet, verschijnt er een grote lach op haar gezicht. Dit is zo schattig! Sorry! Zullen we dit opnieuw doen? lacht ze. De twee lachen samen om de mislukte verrassingsactie van Chipp en Fay geeft hem een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *