René vertelt aan Cemal dat er een geheim potje met geld is

René vertelt aan Cemal dat er een geheim potje met geld is

Terwijl de rust langzaam weer lijkt terug te keren in Utopia, praten René en Cemal buiten over geldzaken. René neemt Cemal in vertrouwen en laat hem weten dat er een geheim potje is. Al eerder hebben Bas, Cemal, Chipp en René het over dit idee gehad om op die manier geld opzij te leggen voor de Utopiaan van het Jaar, voor de belasting en als buffer voor het nieuwe jaar. Volgens René zit er nu 5000 euro in het potje en hij maakt zich grote zorgen over de reactie van de groep. Als de groep aan het eind van het jaar erachter komt dat de bv nu nog extra geld heeft, zou ik er raar op aangekeken worden voegt hij eraan toe. Daarom ben ik van plan om het nu al aan de groep te vertellen. Cemal begrijpt wel dat René dit wil maar voorspelt dat de groep het alsnog niet goed zal opvatten. Maar de twee hebben in dat geval wel een goed tegenargument. Anders hadden ze het toch wel uitgegeven volgens René en hier is Cemal het helemaal mee eens. De twee besluiten om tijdens het avondeten het nieuws te vertellen aan de groep. De reactie van de groep lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *