Hoe reageren de bewoners als ze horen over het geheime potje met geld?

Hoe reageren de bewoners als ze horen over het geheime potje met geld?

Cemal en René zitten aan tafel tijdens het avondeten en wachten op het juiste moment om te vertellen over het geheime potje met geld. Cemal vindt het iets te lang duren en geeft René een seintje dat het nu verteld moet worden. Omdat er de laatste tijd veel onrust is over de financiën besluit René open kaart te spelen. Hij vertelt de groep over het extra potje dat is aangemaakt. René liet aan Cemal weten dat hij zich grote zorgen maakte over de reactie van de groep maar in praktijk pakt het toch iets anders uit dan verwacht. De groep reageert erg positief. Wat fijn om te horen laat onder andere Romy weten. Met deze reactie zijn de twee blij. De groep besluit om niet meer aan dit geld te komen en zodat de pot voor de Utopiaan van het jaar goed gevuld blijft. Eind goed al goed…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:37

  Ik gun helemaal niemand dat geld .
  Voor mij is er geen UTOPIAAN van het jaar.
  Het zijn allemaal eigen ik personen
  Ze vinden zich allemaal niemand uitgezonderd zo goed.
  En ze blijven het maar weer goed vinden als er gepest wordt .
  Zo als je ook zag dat Bas 500,00 euro er voor over heeft dat Johan het bed gaat delen met Billy.
  En dat er mannen zijn die dat goed vinden WALGELIJK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *