Billy besluit gezonder te gaan leven

Billy besluit gezonder te gaan leven

Wat gebeurde er na het nieuws van het geheime geldpotje nog meer in Utopia? In dit bericht hebben we alvast wat omschreven maar er gebeurde nog veel meer waar we in de komende berichten nog uitgebreid op terug komen.

Afgelopen avond was de sfeer gezellig. Chipp en Fay zijn helemaal happy met elkaar na de verrassing van Chipp. Chipp besluit zijn romantische gedrag voort te zetten en besluit een mooie schildering Fay haar arm te schilderen. Jacco en Johan zijn weer een grap aan het voorbereiden, de twee willen Demi en Fay opnieuw laten schrikken als ze aan het slapen zijn. Er zit veel voorbereiding in deze grap. Hierom besluiten de heren om hulp te vragen aan René, die natuurlijk met alle liefde wil helpen. Terwijl de heren druk bezig zijn zitten Fay en Demi achter de computer en hebben ze niets door. De relatie van Bas en Beau is tot een einde gekomen, toch kunnen de exen niet zonder elkaar. Ze besluiten samen de stal te gaan doen en goed met elkaar te praten. Billy besluit gezonder te gaan leven, ze krijgt hierbij heel veel support van de bewoners en ze loopt direct naar de gym.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 12:49

    Lijkt er anders nu nog niet op.Ze doet nu niks anders dan voedsel naar binnen te proppen.Je zou zeggen ze eet elk uur wel wat.En niet altijd gezond.Straks zit er WEER 5 kg erbij.Want ze Afwachten., is nl al behoorlijk aan gekomen! zou jammer zijn, want ze had een mooi figuur.Dus het is oppassen geblazen voor haar.Maar doet ze dat ook????Afwachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *