Fay heeft het gevoel dat Chipp verliefder is op haar dan zij op hem

Fay heeft het gevoel dat Chipp verliefder is op haar dan zij op hem

Tijd weer voor een berichtje over de tweeling uit Utopia. Het gaat de laatste tijd weer redelijk goed tussen Chipp, Demi en Fay. Chipp en Fay trekken steeds meer naar elkaar toe en lijken helemaal verliefd op elkaar te zijn. Hoe blij Fay ook hierom is, blijft er toch iets steken. Als ze afgelopen avond met Demi op bed ligt, komen de emoties. Ik heb het gevoel dat ik je in de steek laat zegt Fay zachtjes. De tranen rollen ondertussen over haar wangen. Demi troost haar en zegt dat ze zich echt niet in de steek gelaten voelt. Je vraagt altijd of ik erbij kom zitten vervolgd ze geruststellend. Toch blijft Fay ontroostbaar en blijft huilen. Ik weet niet waarom ik zo verdrietig ben snikt ze. En laat daarna voorzichtig weten dat ze het gevoel heeft dat Chipp verliefder is op haar dan zij op hem. Demi probeert de twijfels over Chipp bij haar weg te halen. Jullie passen goed bij elkaar en jullie hebben het leuk samen drukt ze haar op het hart. Waarom zou je daar aan twijfelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:32

    Maar als Demi dat nu zou zeggen heb je later of nu de poppen aan het dansen! Ook hier op het forum zou men zeggen dat Demi jaloers is enz! Nee, ze is af en toe terecht verdrietig, logisch als je altijd zo close bent en bent geweest met je tweelingzusje! Maar ze heeft het allerbeste voor met Fay!

  2. Else at 12:30

    Lief van Demi, maar Fay en Chipp goed bij elkaar passen..?? Nou dat lijkt me een ”Utopie!” haha!
    Die zouden helemaal niet op elkaar gevallen zijn in de buitenwereld immers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *