Bas en Beau flirten er ondanks hun relatiebreuk op los

Bas en Beau flirten er ondanks hun relatiebreuk op los

Eergisteren hebben Bas en Beau een punt gezet achter hun relatie. Maar toch lagen ze diezelfde avond weer knus bij elkaar op de bank. Ook afgelopen avond trokken de twee steeds meer naar elkaar toe. Zo verzorgde ze samen de koeien. Maar werd er ook  flink geflirt tussen de twee exen. Na wat flirterig gestoei in de keuken, gaan de twee uiteindelijk naar de vide. Op Beau haar bed kletsen ze over van alles. En spelen samen een spelletje waarmee ze elkaars vragen moeten beantwoorden. Uiteindelijk liggen ze lepeltje-leptje. Zouden de twee weer terug bij elkaar komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Inge Soons at 15:13

    Beau is verliefd. Dat vind ik niet raar dat zij niet kan loslaten. Maar Bas mist alleen de lusten…. hij wil verder niets. Wees dan ook en man en maak het wat makkelijker voor haar.

  2. Else at 12:34

    …het vlees is zwak… zo zijn ze ook bij elkaar gekomen en gebleven al die tijd hier.
    En ze delen veel met elkaar. Ze kunnen moeilijk buiten het ”maatjesgevoel” en het vrijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *