Johan en Jacco willen Demi en Fay laten schrikken met hun klopgeest apparaat

Johan en Jacco willen Demi en Fay laten schrikken met hun klopgeest apparaat

Na de mislukte poging, proberen Jacco en Johan afgelopen avond opnieuw om Demi en Fay in de maling te nemen. Dit keer zonder speakers maar met een speciaal “klopgeest apparaat”. Deze is gemaakt door Johan. Het apparaat maakt een klopgeluid en de twee mannen zijn van plan deze onder het twin castle te leggen, zodat het lijkt alsof het geluid vanuit de grond komt. Jacco is enthousiast over het nieuwe plan en de twee kunnen niet wachten. Demi en Fay gaan al vroeg naar bed en Jacco en Johan kunnen aan de slag met hun voorbereidingen. Ook Billy is weer van de partij en als ze denken dat het laat genoeg is, gaat het drietal richting de slaapplek van de tweeling. Terwijl Johan het apparaat bedient, verstoppen de drie zich achter een camouflage net. Wat ze alle drie niet weten, is dat Demi en Fay gewoon nog wakker zijn en Chipp nog bij ze op bed ligt te kletsen. Al snel merkt Demi het kloppende geluid op en als ze blijft aandringen, gaan Chipp en José op onderzoek uit. Zodra ze buiten op onderzoek gaan, vinden ze de drie grappenmakers achter het net. Een mislukte tweede poging dus. Ik wist dat we het later moesten doen zegt een teleurgestelde Johan. Tijd voor poging drie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *