Dag 1362 begint rustig in Utopia

Dag 1362 begint rustig in Utopia

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen. En het is weekend dus de bewoners genieten daar extra van, de meeste slapen lekker uit. Op een aantal bewoners na blijft de rest nog even liggen.

Noah, Billy, Beau en Romy zijn wel vroeg wakker, ontbijten wat en zijn vervolgens naar de gym gegaan om daar sportief bezig te zijn. Billy lijkt echt gezonder te willen leven maar hoe lang zal ze dat volhouden? Verder worden de overige bewoners ook een voor een wakker. Bas en Cemal nemen plaats achter de computer en zien dat het zondag mooi weer wordt. Fijne omstandigheden voor de Utopia markt dus! Verder is Romy is niet helemaal fit opgestaan en is bang dat ze koorts heeft. José voelt aan het voorhoofd van Romy en stelt haar gerust. Ze gloeit in ieder geval niet.  Zo kabbelt de ochtend voort en lijken de bewoners een rustige dag tegemoet te gaan. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:10

    Ik vraag me af gaat iedereen wel zich wassen of douchen .
    Je ziet dat iedeen binnen komt in kleren en meten achter de computer gaan of eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *