De heftige discussie met Demi en Fay blijft Billy maar bezighouden

De heftige discussie met Demi en Fay blijft Billy maar bezighouden

Billy heeft het eerdere akkefietje met Demi en Fay nog niet achter zich heeft gelaten. Demi en Fay dragen ter promotie kleding uit de winkel en dat zit Billy al een paar dagen niet lekker. Volgens haar is het een verkapte manier van kleding kopen. Gisteren deed ze daarom een voorstel om alle vrouwen de kleding laten dragen ter promotie en wil hiervoor werken met een rooster. De reactie van Demi en Fay die daarop volgde zorgde voor een kleine woede uitbarsting bij Billy. En vandaag heeft ze het er weer over. Volgens mij vergeten Demi en Fay dat wij die winkel gebouwd hebben”, zegt ze tegen Romy. Waar halen ze het gore lef vandaan om zo te reageren. Ik kan daar echt niet bij. Volgens mij mogen zij heel blij zijn dat ik ze deze kans heb gegeven voegt ze eraan toe. Romy is het helemaal met haar eens. Dat Billy haar hoekje in de winkel uit het niets helemaal vol hing met mannenkleding, vindt ze gezien de situatie ook wel heel verdacht. Ik hoop echt dat het per ongeluk is gegaan en niet met opzet. Als dat wel zo is, vind ik het echt super kinderachtig vervolgd ze vurig. Het laatste woord lijkt in deze vete nog niet gezegd! Waarschijnlijk zullen we er vandaag nog wel op terugkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:16

  De kleding moet niet gedragen worden door de bewoners , de site waar alles opstaat moet genoeg zijn.
  Want wie wil er nu gedragen kleren hebben.
  En de winkel is voor iedereen niet alleen de tweeling , wat denken die meiden wel.
  Ze hebben het ook “maar gekregen” van de vorige bewoners die het opgebouwd hebben.
  Komt die meiden wel goed uit , ze verdienen geld die Karin in heeft gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *