De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Utopia Summer Fair

De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Utopia Summer Fair

Morgen staat de Utopia Summer Fair op het programma en de voorbereidingen zijn in volle gang. Zo zijn Noah en René bezig met het versieren van het uithangbord van de Gooische Luifel. René heeft het bord een schuurbeurt gegeven en Noah zorgt voor de finishing touch door led lampjes aan het bord te bevestigen. Het ziet er dope uit zegt René tevreden. Met een voldaan gezicht kijkt Noah naar zijn eigen werk. Ik vind dit echt heel gaaf. Ik ben ook echt trots zegt hij met een glimlach. Het vernieuwde bord valt duidelijk in de smaak bij de rest van de groep. Mijn complimenten voor hoe je dit gedaan hebt laat Romy weten. Die schaduw vind ik zo leuk voegt ze eraan toe. Maar ook de rest van de bewoners doen natuurlijk hun best om alles klaar te maken voor morgen. Hopelijk wordt het een top dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Kelly at 13:00

  Echt ik haat zulk taalgebruik zo enorm!!!
  -Het ziet er echt dope uit-
  Waarom praat iemand van 39 zo?
  Het ziet er dus doping, verslavend, drugs of stuff ‘achtig uit?!
  Achterlijke verkrachting van de Nederlandse taal. En van een 40 plusser kan ik dat al helemaal niet waarderen.

  • Leny at 16:55

   Helemaal met je eens Kelly!
   En dan al die Engelse woorden waarmee onze dierbare Nederlandse taal wordt doorspekt…
   “Ik voel me zó awkward” om maar een voorbeeld te noemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *