Cemal en Billy hebben volop ideeën voor de volgende Utopia markt

Cemal en Billy hebben volop ideeën voor de volgende Utopia markt

De laatste markt van Beau en Chipp is nog niet eens begonnen of hun opvolgers Billy en Cemal staan al te popelen om hun eerste markt te organiseren. De twee gaan stilletjes met een kladblokje op de bank zitten en bespreken volop nieuwe ideeën. De volgende markt zal voor Halloween en de twee willen echt gaan uitpakken. Broodjes afgehakte vinger, uitgeholde pompoenen en eng versierde cupcakes komen onder andere ter sprake. Het tweetal brainstormt nog verder over gave ideeën voor hun eerste Utopia markt. Ik wil gewoon dat het een succesvolle markt wordt, dat het helemaal uitverkocht is sluit Billy stellig het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *