Wat er allemaal gebeurde in de middag van 23 september in Utopia

Wat er allemaal gebeurde in de middag van 23 september in Utopia

Wat is er nog meer in Utopia gebeurd? We hebben een samenvatting van de verdere middag voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners zijn flink bezig geweest met de voorbereidingen voor de Summer Fair markt. Jacco en Noah waren druk bezig met hun bloemenwinkel. Alle boeketten werden gemaakt en de tulpenzaden zijn uitgepakt en hangen decoratief aan de muur. Madilia en Linda hebben deze avond gasten die tapas komen eten en de twee zijn dan ook druk bezig geweest met alle hapjes. Er zal weer een hoop lekkers gemaakt worden door de twee. Verder is José druk bezig geweest met het maken van het schilderij voor de Gooische Luifel en begint daarna aan het avondeten voor de bewoners. Er zal op tijd gegeten worden, aangezien de bewoners weer actief zullen zijn op de vloer, ze krijgen namelijk salsa les.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *