Afgelopen avond werd er weer volop gezweet, bewogen en gedanst in Utopia

Afgelopen avond werd er weer volop gezweet, bewogen en gedanst in Utopia

Afgelopen avond werd er weer volop gezweet, bewogen en gedanst in Utopia! De bewoners hadden namelijk weer salsa les. Dansleraar Djeyan is er ook weer en begint met wat simpele stapjes, maar sommige bewoners zijn het spoor al snel bijster. Toch wordt er niet opgegeven en dansen de bewoners fanatiek door. Na de warming-up is het tijd om weer in duo’s te gaan dansen. Beetje bij beetje maakt de groep vorderingen. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Wat er nog meer in de avond gebeurde lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *