José, Linda en Madilia klagen over de niet dansers

José, Linda en Madilia klagen over de niet dansers

Na de geslaagde salsa les van afgelopen avond bespreken Linda, Madilia en José hoe het ging. Ondanks haar rugklachten heeft José heerlijk gedanst vertelt ze aan haar mede bewoners. Linda spreekt op haar beurt uit dat ze het erg jammer vindt dat niet iedereen mee danste. Vorige week kwam ik beroerd mijn bed uit maar heb ik gewoon mee gedanst voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze het vooral erg lullig vindt tegenover de dansleraar, hij komt speciaal naar Utopia om les te geven, terwijl de helft niet eens komt opdagen. Dit vindt ze echt niet kunnen en daarom vindt ze ook dat, diegene die het vanavond gemist heeft, het maar in hun eigen tijd moeten inhalen. Zo gaat dat ook op school als je ziek bent geweest benadrukt ze. De niet dansers moeten de consequenties er maar van nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *