Bas lijkt nog niet over Beau heen te zijn

Bas lijkt nog niet over Beau heen te zijn

Het is een paar dagen geleden dat Bas en Beau een punt achter hun relatie zetten. De twee zoeken elkaar nog wel veel op de afgelopen dagen. De twee vinden het lastig om als vrienden door te gaan, ze lijken beiden nog gevoelens voor elkaar te hebben. Bas zoekt Beau aan het eind van de avond op. Bas pakt haar stevig beet. Beau ziet al heel gauw dat hij iets aan haar kwijt wil en probeert hem te laten praten. Bas zegt dat het moeilijk is. Beau kijkt hem vragend aan. Wat vind je moeilijk vraagt ze. Gewoon, er een omgang in vinden zegt Bas. De twee knuffelen elkaar. En Beau geeft aan het ook moeilijk te vinden. Jij kunt makkelijk de knop omzetten reageert Bas.  Ik doe mijn best antwoordt Beau. Het zou helpen als je een stuk lelijker bent.. en héél kwaadaardig lacht Bas. De twee lachen en besluiten vervolgens om te gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *