Utopia kijkcijfers week 144

Utopia kijkcijfers week 144

Tijd om weer eens naar de kijkcijfers van Utopia te kijken. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 144 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 18 september: 480.000 kijkers
  • Dinsdag 19 september: 597.000 kijkers
  • Woensdag 20 september: 493.000 kijkers
  • Donderdag 21 september: 540.000 kijkers
  • Vrijdag 22 september: 500.000 kijkers

We hebben al enige tijd niet naar de Utopia kijkcijfers gekeken. Maar er is een lichte verbetering zichtbaar, de statistieken gaan weer de goede kant op. Op drie dagen wordt het gemiddelde van 500.000 kijkers behaald. Twee weken geleden was dit nog niet het geval. Toch weer iets meer positiviteit voor het programma, zou dat betekenen dat Utopia nog een jaar langer doorgaat? Blijven de cijfers zo? We houden in de gaten en komen er volgende week op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *