Demi, Billy en Fay praten eindelijk hun ruzie uit

Demi, Billy en Fay praten eindelijk hun ruzie uit

Het is al een paar dagen geruzie tussen Demi, Fay en Billy, dit vanwege een grote ruzie omtrent investeringsgeld in hun kleding. Billy is er nu wel een beetje klaar mee en loopt op de twee af voor een gesprek. Als het iemand anders was, had ik precies hetzelfde gereageerd. Dit is puur zakelijk. Ik ben dol op jullie zegt ze tegen de tweeling. Demi en Fay geven aan dat de sfeer de afgelopen dagen niet te genieten was. Ze zijn dingen gaan zien die er niet zijn. Ze hebben het altijd leuk gehad, maar lopen nu al dagen met een rotgevoel rond. Het is tijd om de strijdbijl te begraven. Zeker nu de markt voor de deur staat. Wat mij betreft zetten we er nu een streep onder zegt Billy. Het was nooit mijn bedoeling geweest om iemand hiermee te kwetsen. Mochten jullie dingen willen bespreken, zal ik altijd voor jullie klaarstaan. Opgelucht geven ze elkaar een kus en een knuffel en gaan ze door met hun dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:28

    Het hoort ook niet dragen van eigen lijn en dan verkopen.
    Hoeven ze ook geen was te doen , je pakt toch gewoon dagelijks schone kleren uit het rek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *